Henk ten Bos
Henk ten Bos

Henk ten Bos

Ik ben een ervaren, resultaatgerichte project manager met een passie voor het implementeren van innovatieve IT-projecten.
In de afgelopen jaren heb ik een uitstekend track-record opgebouwd op het gebied van IT implementaties, met name in de verzekeringsbranche. Ik heb ervaring als business consultant, project- en lijnmanager en beschik over diepgaande kennis van Informatie technologie. Ik werk graag aan strategische projecten op het snijvlak van business en IT waarbij ik erg goed ben in het slaan van een brug tussen beide gebieden.

Een resultaat waar ik erg trots op ben is het behalen van de titel ‘CIO of the year for Medium Enterprises 2015’, tijdens mijn werk als Chief Information Officer in Hong Kong.

Ik krijg energie van verandertrajecten met een serieuze technologie component. Hierbij zoek ik de balans tussen een solide architectuur en pragmatische oplossingen met direct meetbare impact. Ik werk gestructureerd, behoud overzicht in complexe situaties en ik heb een ‘can-do’ mentaliteit die nodig is om opdrachten succesvol af te ronden.

Ik werk gestructureerd, ben Prince2 en ITIL gecertificeerd en heb ook ervaring met het leiden van project teams die volgens Agile principes werken. Daarnaast gebruik ik verschillende tools en technieken om projecten te organiseren en medewerkers te motiveren.